Kategorier

Anecdote

Anecdote

 År 2009 grundlades det Holländska märket Anecdote. Klädmärket skapar ready-to-wear mode riktat mot en bred och allsidig grupp kvinnor. Filosofin bakom märket är att skapa kläder till alla sorts kvinnor och deras individuella stilar. Det är upp till var och en att tolka kläderna och mixa och matcha de olika plaggen i kollektionerna så att de passar ens personliga stil. Klädet har ävet ett märke för barn som heter Anecdotekids som designar fina barnkläder.

Det Holländska klädmärket skapades av designern och entreprenören Jetteke Vand der Wych - van Beuningen och har idag en enda butik som är deras flaggskeppsbutik i Amsterdam. Utöver butiken i Amsterdam är det bara möjligt att köpa märket online på olika webshoppar i Europa. Märkets vision är att bli ett globalt fashion brand.

 Anecdotes kollektioner kan beskrivas som vackra, eleganta, enkla och klassiska. De ligger i toppen av de brands som i Europa skapar minimalistiska och fina plagg - som vi älskar! Vi längtar efter att följa märkets framtida kollektioner.

Köp Anecdote kläder online hos Me & the Met!

Köp Anecdote kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Copyright © Me & the met. All rights reserved.