Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Anecdote

 År 2009 grundlades det Holländska märket Anecdote. Klädmärket skapar ready-to-wear mode riktat mot en bred och allsidig grupp kvinnor. Filosofin bakom märket är att skapa kläder till alla sorts kvinnor och deras individuella stilar. Det är upp till var och en att tolka kläderna och mixa och matcha de olika plaggen i kollektionerna så att de passar ens personliga stil. Klädet har ävet ett märke för barn som heter Anecdotekids som designar fina barnkläder.

Det Holländska klädmärket skapades av designern och entreprenören Jetteke Vand der Wych - van Beuningen och har idag en enda butik som är deras flaggskeppsbutik i Amsterdam. Utöver butiken i Amsterdam är det bara möjligt att köpa märket online på olika webshoppar i Europa. Märkets vision är att bli ett globalt fashion brand.

 Anecdotes kollektioner kan beskrivas som vackra, eleganta, enkla och klassiska. De ligger i toppen av de brands som i Europa skapar minimalistiska och fina plagg - som vi älskar! Vi längtar efter att följa märkets framtida kollektioner.

Köp Anecdote kläder online hos Me & the Met!

Köp Anecdote kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

 Varje kollektion är baserad på Jettekes egna personliga historier och tack vare detta kommer det aldrig finnas två lika plagg. Kärleken till naturen är också en av grundstenarna i hennes historier och inspiration. Utöver detta finner Holländskan inspiration i hennes passion för att resa, uppleva nya kulturer och nya traditioner samt hos hennes familj och vänner. Hennes historier och inspiration skapar ramen för varje kollektion som ger nya koncept varje gång. Hennes kollektioner har alltid diskreta detaljer som som syns i plaggets design, färger, textur, materialval och passform. Idén bakom kollektionerna stämmer väl överens med märkets namn som betyder en karaktäristisk berättelse om personer eller händelser.