fri frakt och retur i sverige

Ganni Byxor och Kjolar

BYXOR OCH KJOLAR

Ganni är kanske inte det varumärke som säkrar din basgarderob när det kommer till byxor och kjolar - det är inte här du finner de klassiska svarta byxorna eller den enkla pennkjolen. Däremot är det här du finner de moderiktiga plaggen som får dig att sticka ut från mängden.

Ganni erbjuder nämligen något utöver enkla basplagg - det är här du finner plaggen som andas trender genom utsökta utformningar, mönster och färgkombinationer. Med tiden har vi kunnat se många olika kjolar i mönstrade utformningar - mönster är helt klart en del av Gannis DNA. I särklass det blommiga mönstret återkommer säsong efter säsong, vare sig det handlar om kjolar, byxor, toppar eller skjortor. Om det är någon som vågar vara utmanande nog att designa ett par mönstrade byxor med hög midja i silke så är det Ganni.

Är det säsong för att använda shorts? Isåfall har Ganni ett stort sortiment av utmärkande plagg att erbjuda - shorts i härliga material med fina mönster och eleganta färgkombinationer för en moderiktig sommarlook.

Är du på jakt efter byxor eller kjolar ta en titt på vårt Ganni-sortiment här under, eller gå vidare till vårt urval av Ganni Klänningar här.

<< Tillbaka till Ganni

Det finns inga produkter som matchar urvalet